Banu Claudiu

SUCCESUL NU PRESUPUNE LIVRAREA UNUI PRODUS. SUCCESUL PRESUPUNE SĂ REZOLVI PROBLEMA CLIENTULUI

Alegerea tâmplariei pentru casa d-voastră este un lucru foarte important deoarece vă oferă liniștea, siguranța și confortul termic de care aveți nevoie.

Alegerea unei tâmplării de slabă calitate conduce la înregistrarea unor pierderi mari de temepratură și la o funcționare optimă de scurtă durată. Înainte să investiți într-o tâmplărie este absolut necesar să vă informați corespunzător pentru a evita surprizele neplăcute din timpul garanției oferite de producător și montator, respectiv din perioada postgaranție.

Alegerea tâmplăriei constituie o mare responsabilitate și încredere din partea persoanei căreia i s-a încredințat această sarcină.

Experiența și profesionalismul îmi permit să fac față cu brio tuturor provocărilor și să ofer cele mai bune soluții de tâmplărie

Mă ocup de producție și montaj tămplărie începând din noiembrie 1993. Primul meu contact cu tâmplăria a fost în Italia unde am profesat în acest domeniu peste 10 ani. Am învățat cât de important este ca cererile clienţilor să fie analizate din perspectiva nevoilor acestora și cum să obțin oferte cât mai echitabile.

Vă pot oferi:

  • consultanță în perioada de studiu personal al multitudinii de branduri de profile, feronerii și tipuri de sticlă;
  • consultanță de specialitate pentru a înțelege particularitățile fiecărui produs;
  • o gamă largă de tâmplărie PVC și aluminiu la cele mai înalte standarde de calitate și prețuri echitabile;
  • servicii de montaj, întreținere și reparații tâmplărie;
  • servicii de garanție și post-garanție;

Încrederea și siguranța oferite clienților au condus în final, pe lângă economisirea de timp și bani, la obținerea unei investiții de calitate.

Investește în propria casă!

Vă rog să mă contactați pentru o ofertă concretă.