Termopane ALUPLAST

În anul 1982 fondatorul companiei, Manfred J. Seitz și fii săi Dirk Seitz și Patrick Seitz. au dezvoltat grupul ALUPLAST, care produce cele mai inovative sisteme de profile pentru tâmplărie din PVC. Astazi compania bucurându-se de un succes considerabil, fiind catalogată una dintre cele mai mari companii de profil din categoria sa. După 30 de ani compania ALUPLAST devine o companie internatională activând in foarte multe țări. Profilele proiectate la sediul central din Germania răspunde perfect cerințelor specifice fiecărei piețe, garantând cel mai înalt nivel tehnic și oferind în acelaș timp și cele mai bune soluții de calitate și performanță.

Sistemele de profile ALUPLAST au fost alese pentru a satisface orice provocare venită din partea clienților și a răspunde cu brio condițiilor atmosferice țării noastre.

Sistemele de profile ALUPLAST combină tehnologia de ultimă oră cu designul modern și funcțional pentru a crea o noua generție de ferestre de prima clasă.

Ideal 4000
– profile clasa A, grosimea peretilor exterior minim 3mm
– Nu conține plumb
– Adâncimea profilului 70mm
– Dimensiunea nodului tâmplariei : toc + cercevea 115mm
– Variantă cercevele drepte sau cu picurător
– Două garnituri de izolare
– Se poate instala geam termopan de la 24 mm până la 38 geam tripan
– Izolare termică , coeficient de transfer termic ( toc + cercevea + sticlă ) Uf 1.3Wm2K
– Protecție fonică până la
– Rezistență la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627 )
– Armături din oțel zincat cu dimensiuni de minim 1.5mm- 2 mm grosime în funcție de structura profiluluiși utilitatea sa. ( 1.5 mm toc-2 mm cercevele)
– Armături în formă de U sau rectangulară
– Profilele se încadrează în clasa de combustie C2 fiind greu inflamabile
– Agrementate conform normelor CE pentru toată Europa
– Durată de viață estimată 50 ani
– Material 100% reciclabil